torsdag 24 maj 2012

en helg i uppsala


För nio år sedan lämnade Daniel och jag studentlivet i Uppsala och hamnade i Västergötland, sen dess har jag knappt varit i Uppsala. Men i helgen som gick var det dags för ett återbesök, nu med en hel liten familj! Fantastiskt lyxigt är att vi har en lägenhet kvar där som nu står tom, så det var som att komma hem. Pelle Svanslös Hus var helgens största begivenhet, Tilia älskade det! Det blev också en sväng i Botaniska, fika på stan, Ilon Wikland utställning på Bror Hjorts hus och middag med god vänner. När söndagen kom reste vi hem med bagaget fyllt av många nya fina Uppsala-minnen.

4 kommentarer:

Frida sa...

Vilka fina kissekattar !!

retrostuff sa...

Välkommen hem - välkommen hit :). Vad kul att turista i Uppsala. När man bor här glömmer man liksom bort allt kul man kan titta på.

Fröken Pimpinett sa...

Å jag har länge tänkt att jag ska åka till Pelle Svanslös hus, men det har inte blivit av. Men nu blev jag peppad igen, tack!

Låter som ni haft en alldeles förträfflig helg!

Anonym sa...

Så fina ord, så fina bilder. Ja, Uppsala är bäst, sa redan Glunten. Och det var lika fint när jag stannade till på Övre Slotts i söndags kväll efter nio timmars tågresa från MP-kongressen i Umeå. Idag har vi håvat med Tilia i Lillån. Succé!