lördag 18 februari 2012

gammal go trikå


När jag var liten hade jag de här fina linnena, jag undrade just om de fanns kvar, och mycket riktigt hade mamma sparat dem i en kartong, fyra stycken fanns de, och de passar Tilia nu, jag tycker de har så superfint mönster, kul med gammalt som finns kvar och går att använda?

6 kommentarer:

sofia sa...

Åh så fina!! Mina barn har också massor av mina gamla kläder, tom min mammas gamla kläder! Snacka om kvalité. & snacka om att samla, min mamma hade tom sparat min gamla potta!

Fröken Pyssel sa...

Jättefina! Det är så kul att ha kvar kläder från när man själv var liten :-) bomull tycker jag kan vara svårt att få att hålla i kvalitet i så många år, men ull är jättebra.

Sanna sa...

Åhh va härligt! Sånt "återbruk" gillar jag..själv fick jag bara pojkar så mina kläder är inget dom gärna ville använda.. ;D haha..

Mysig blogg du har, här kommer jag smyga in fler ggr.. =)

Kraaaam
Sanna

Emilia sa...

Så fina - kul att de kom till användning igen!

Mia sa...

Men så söta! Visst är det kul när man hittar någon man själv använt och haft som favorit. Det blir ett mer levande minne.

Fiff sa...

Väldigt söta linnen! Det är roligt att ha kvar vissa plagg från sin barndom :-) Jag går just nu igenom mitt barndomshem, o har hittat en hel del kul. Men en del som inte har överlevt så bra också.. Snyggt tyg här nedanför!