torsdag 12 januari 2012

vad händer i docksåpet?

Tidigare har jag bloggat om mitt och Tilias docksskåpsbygge. Sedan dess har det hänt en del, många små varelser har flyttat in, bla hela Barbapapa familjen, möbler, mat och diverse jox har tillkommit. Tilia möblerar om, flyttar runt, dukar, bäddar och står i. Och så har vi nyligen byggt ut med nya rum som Tilia vill "tapeta" (dvs tapetserera), här ovan med blått crêpepapper, och så gör vi tavlor till väggarna, och till den lilla porslinsnallen gjorde vi en fin säng (av en gammal te-påse kartong), klädd i spets och bäddad med lila sängkläder. Det är så roligt att leta efter saker som kan passa till dockskåpet och att bygga och skapa diverse möbler och annat som behövs, i samspel med Tilias önskningar och idéer.

2 kommentarer:

Esbe sa...

Vilket härligt dockskåpsbygge! Älskar allt sånt småpyssel. Hoppas jag kommer igång någon gång själv. Men det får vara en liten framtidsdröm!

Fröken Pyssel sa...

Vilket underbart bygge! Jag och storasyster har faktiskt också gjort ett litet dockhus idag. Ska försöka blogga om det imorgon :-) Får vänta på dagsljus.