onsdag 6 januari 2010

tunika och scarfs


Innan jul hittade jag detta underbara velourtyg på Furulunds som inte gick att motså och av det fick det bli en lite tunika till Tilia. (Sydd efter ett mönster från Allt Om Handarbete nr 12 2008) Försökte fånga lilla vildingen på bild - det gick hyfsat, fast blixt är ett måste. Har även sytt en lite dregel-scarfs. Tilia har flera tänder på gång så det behövs något som håller henne torr under hakan.

4 kommentarer:

Mamma och pappa sa...

Hej lilla katten med familj. Vilken fin tunika du sytt. Är det velour? Vi håller värmen med brasor och thaite.Och snön bara faller.

Anonym sa...

nu snusar ni nog alla tre ...men vilken söt tunika du fått, Tilia! tycker farfar Lave som sitter uppe än och ugglar... Farmor Kerstin och lilla Isabel snusar dock sött i sängkammaren. Vi har byggt med lego, pusslat och spelat Bluffstopp. Isabel vann. Och så har farmor, alltså Isabel och mormor Kerstin sytt ett örngott till en stor kudde med hästmotiv till Isabels nya rum.
Sov gott!

linus sa...

vad fin Tilia blev i den. Hoppas att ni haft en god jul och ett gott nytt år. Vi kanske kunde ses nån dag, m.v.h linus, alvin och frida.

KERSTIN sa...

Så fin du blev Tilia i tunikan! En riktig piggelin med prickar! Mamma Titti är en riktig mästare på att sy.

Farmor Kerstin