söndag 25 november 2012

Sy-LAN

Var på Sy-LAN i fantastiska Uddebo igår. Kul och inspirerande! Sydde färdigt ett par brallor till Tilia, bild på det senare. Så här såg det ut bland symaskiner, virknålar och tyghögar: Eller förresten, det blir ingen bild, fullt i mitt Picasa Web-album! Hur gör man då, nån som vet, måste jag plocka bort gamla bilder på bloggen för att få plats med nya, eller köpa mer lagringsutrymme? Nån som hamnat i samma läge?


tisdag 20 november 2012

mera tomtar

Tomteparaden fortsätter, bara en dryg månad kvar till jul, jojomen... full fart mot december!

söndag 18 november 2012

piffat, pyntat och pysslat

 Lite pyssel blir det här mellan varven, häromdagen tog jag och Tilia fram Fimo-leran och skapade lite tomtar och andra figurer, ska medge att det är rätt svårt att få till en tomte som inte ser alltför bissarr ut, så jag övergick till att göra små svamp-gubbar istället (inte mindre bissarra dom kanske...)
Kransar kan jag inte hålla mig ifrån, här en dörrkrans med lärkkottar, ormhassel och diverse andra kvistar omvirat med lite spets.
Världens enklaste småkransar gjorde jag av späda, böjliga björkriskvistar som jag virade ihop till en krans, fäste ihop med extra tunn ståltråd och pyntade med ett band.
Ute på bänken väntar mera material, mossa mossa på er!


torsdag 8 november 2012

flera kort

 Fler kort producerade, kombinerar teckningar och tyg, det är kul. Här ovan en typ i jeanskeps.
 En tomte som ser rätt ohederlig ut.
 Dam i leopardklädsel
Originalet av denna coola jeanstjej har redan åkt iväg som ett födelsekort, så detta är en färgkopia jag sparat. Blir nog fler såna bilder framöver.

söndag 4 november 2012

får man börja julpyssla nu?

Vi hade pysselkväll hos några vänner i veckan och jag kunde faktiskt inte låta bli att börja med julkorten... ofantligt fåniga och mysko tomtar det här... men skönt med det okonventionella ibland.
I samma anda, denna lirare av äggkartong och skägglav!

lilla lapptäcket

En fin vän fick en liten flicka härom veckan och till henne skickades detta glada lapptäcke.