fredag 23 december 2011

go jul

Snön har smält,  ôfsadrôpp från takskägget, lillan har haft feber, och nu har jag en brakförkylning, nåväl, det blir jul ändå ; ) och den blir säkert fin, rolig och god för i morgon kommer släkten med julmat, kusiner och allt därtill. God Jul alla bloggläsare, vi ses framöver.

onsdag 21 december 2011

granen på plats

I söndags kom granen på plats, självhuggen hos vår granne som är julgransodlare, smidigt. Jag och Tilia pyntade så mycket som grenarna kunde bära. Nu har snön kommit tillbaka också och bäddat in landskapet i ett tjockt fluffigt vitt täcke, hoppas det står sig över jul!

onsdag 14 december 2011

Bloggaktiveten har varit låg ett tag från min sida, men lite har i alla fall åstadkommits vid symaskinen. Body i Jofotexs elefanttyg, blev riktigt piffig med rosa bandkantning. Mönstret har vännen Ida konstruerat - tack Ida för att jag får åka snålskjuts på att du så tålmodigt och noggrant konstruerar mönster! Vantarna är enklaste "påsmodellen" med fleecefoder, yttertyget ett loppisfynd från i somras.

onsdag 7 december 2011

snö

Igår kom snön, och den har faktiskt stannat i dag med och till och med fyllts på! Och så vackert allting blir, bort med mörker, regn och slask... in med ljus och härlig vinterstämning.