söndag 28 februari 2010

fortsätter på projektet


När jag får en stund över så lägger jag några sömmar på projektet. Nu börjar ni nog se vad det ska bli. Det är en dock ganska många moment kvar innan det är färdigt...


Igår sydde jag denna uggla som ska bo i trädet.


Och så invigde jag min gratängform från keramiken med en härlig potatisgratäng, till det rådjurssadel, gröna bönor och sås, mmm.

torsdag 25 februari 2010

på pysselfronten

På pysselfronten händer väl lite smått och gott, fast inte jättemycket, blir inte så mycket tid över efter jobb och vardagssysslor. Keramiken ligger nere tillsvidare till förmån för träning (jo, det är sant... träning).

En laddning pysselsaker från Panduros rea-katalog kom häromdagen och jag drömmer om att få knåpa ihop glittrande och våriga smycken.

Ett ritblock beställde jag med, 50 stora, vita orörda blad - underbart, jag ritade en gubbe.
Annars ska jag förbereda lite för Ulricamässan som jag ska vara med på i Ulricehamn, den 7:e mars.

söndag 14 februari 2010

på gång i pysselrummet
Här är lite bilder från vårt pysselrum här hemma. I dag har jag satt igång ett nytt projekt, kreativt kaos syns på bilden, så småningom får ni se vad det blir...

lördag 13 februari 2010

sytt och piffatI går kväll sydde jag färdigt dessa kuddar som jag gått och lurat på längre. Det fina tyget köpte jag på Spiras utförsäljning för två år sedan och nu fick jag äntligen piffa soffan med mina nya fina kuddar!

söndag 7 februari 2010

lördagsnöje
Ett lördagsnöje som jag tar mig för ibland är att åka på loppis. Skulle egentligen göra det lite oftare, om jag hann. I går åkte i alla fall jag och Tilia iväg en sväng, som vanligt blev det några fynd. Jag skulle nog kunnat köpt mycket mer, men det är ju ganska fullt i skåpen redan, så jag la band på mig. Till Tilia blev det en fin retrojacka från 70-talet, blir lagom i vår. Dockan fick också nya kläder och jag fick en duk.