tisdag 30 juni 2009

veckans bebispresent


Min kära tvillingbror Palle blev pappa till en liten Viggo den 25 juni. Till honom kom detta paket idag. Inget hempysslat i paketet förutom kortet denna gång. Grattis till er Palle och Tove!

första anemonen


Igår kunde jag ta in den första anemonen från mitt blomsterland. Verkar som om den ändrat sig från i fjol om det nu är möjligt. Jag trodde bara jag hade enkla anemoner i klarblått, den här är ju fylld och lite blekblå, fast fin ändå.

torsdag 25 juni 2009

nästa projekt


Nästa projekt blir ett 64 bitars pussel i färgglad velour, hoppas att jag får lite tid att sy i helgen. Det har inte blivit mycket pysslat och sytt på senaste (trädgård och ogräsrensning har fått förtur) och pysselrummet är i kaos så symaskinen har svårt att få plats. Vi får se när det blir färdigt.

onsdag 17 juni 2009

efter regnet...


... kom solen fram på kvällskvisten. Vallmon ser ut som ett blött paraply och bakom aklejan i vas går solen ned.

måndag 15 juni 2009

keramikkurs

De senaste veckorna har det varit fullt upp med bla jobb, besök av släkt och vänner, student- och födelsedagsfirande. Men framförallt har jag gått min efterlängtande keramikkurs på Formakademin i Lidköping Inger Lampegård-Hellertz och världsmästaren i drejning, Nina Bergqvist var våra duktiga lärare. I augusti ska jag tillbaks och glasera och först den 15 augusti är det helt färdigt, ska bli väldigt spännande med resultatet. Så här såg det i alla fall ut när vi höll på.